Yumurtalık Belediyesi’nin ilçe genelindeki hizmet çalışmaları devam ediyor. Ekipler bir yandan park, bahçe ve sahillerde temizlik ve hijyen çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan kontrol ve denetim faaliyetleri gerçekleştiriyor. İlçede ulaşım konforunun artırılması amacıyla bozulan yol ve kaldırımlarda da bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor.

Seyhan Belediyesinin Toplam Borcu Açıklandı: 4,46 Milyar TL
Seyhan Belediyesinin Toplam Borcu Açıklandı: 4,46 Milyar TL
İçeriği Görüntüle

Belediye Başkanı Erdinç Altıok’un da katıldığı saha çalışmalarında, ilçe merkezi ile Dervişiye Mahallesi’nde zaman içerisinde bozulan kaldırım, yol ve merdivenler elden geçirildi.

Dervişiye Mahallesi’nde kaldırımlar yenilendi

İlçe merkezindeki yol ve kaldırımların bakım ve onarım çalışmalarının Adana Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle sürdürüldüğü belirtildi. Dervişiye Mahallesi’nde ise yürüyüş yolunda bulunan bozuk kaldırımlar ile merdivenlerde bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Erdinç Altıok, belediye ekiplerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“Sahada olmaya devam edeceğiz”

Altıok, vatandaşların daha güvenli, konforlu ve düzenli ulaşım sağlayabilmesi için çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini belirtti. Başkan Altıok, “Hemşehrilerimizin daha güvenli, konforlu ve düzenli ulaşım sağlayabilmesi için sahada olmaya ve çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

İlçede günlük yaşamı kolaylaştıracak hizmetlere öncelik verdiklerini ifade eden Altıok, çalışmalara katkılarından dolayı Adana Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Kaynak: Haber Bülteni