Aşçıbaşı, usta aşçı, kebap ustası, pide ustası, aşçı yardımcısı, garson, komi, temizlik ve çamaşırhane görevlilerinin yer aldığı ihale, 11 Kasım 2026’da gerçekleştirilecek. Hizmet alımı 1 Ocak 2027’de başlayacak ve 31 Aralık 2027’ye kadar devam edecek.
Adana Polisevi 35 Personel İçin İhaleye Çıkıyor
Adana’da personel hizmet alımına ilişkin yeni bir ihale duyurusu yayımlandı. Emniyet Genel Müdürlüğü Adana İl Emniyet Müdürlüğü Polisevi Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek ihale kapsamında, kurumun hizmetlerinde çalıştırılmak üzere toplam 35 personel için hizmet alımı yapılacak.
4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesi kapsamında açık ihale usulüyle gerçekleştirilecek ihale, 2026/1917958 ihale kayıt numarasıyla duyuruldu.
İhale, doğrudan kamu personeli alımından ziyade personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımını kapsıyor. İhaleye ilişkin ayrıntılar ve katılım koşulları, Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üzerinden yayımlanan ihale dokümanında yer alıyor.
Hangi Görevlerde Kaç Kişi Çalıştırılacak?
İhale kapsamında farklı görevler için toplam 35 personel hizmet alımı planlanıyor. Duyuruda belirtilen personel dağılımı şöyle:
-
1 aşçıbaşı
-
1 usta aşçı
-
3 kebap ustası
-
1 pide ustası
-
5 aşçı yardımcısı
-
1 garson
-
7 komi
-
8 temizlik görevlisi
-
6 bulaşık yıkama görevlisi
-
2 çamaşırhane görevlisi
Toplam 35 kişiyi kapsayan hizmet alımında temizlik görevlileri 8 kişilik kontenjanla en kalabalık grubu oluşturuyor. Komi kadrosu için 7, bulaşık yıkama görevlileri için ise 6 kişilik hizmet alımı öngörülüyor.
Personelin görev tanımları, çalışma koşulları ve diğer ayrıntılar ihale dokümanındaki idari şartnameye göre belirlenecek.
İhale Ne Zaman Yapılacak?
Adana Polisevi Şube Müdürlüğünün personel hizmet alımı ihalesi 11 Kasım 2026 Çarşamba günü saat 11.00’de gerçekleştirilecek.
Elektronik tekliflerin açılacağı adres, Güzelyalı Mahallesi 81067 Sokak No:1 Çukurova/Adana olarak açıklandı.
İhaleye katılmak isteyen isteklilerin EKAP hesabı üzerinden ihale dokümanını indirmesi ve tekliflerini elektronik ortamda hazırlayarak e-imza ile göndermesi gerekiyor. Tekliflerin ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden iletilmesi şartı bulunuyor.
İhalede ekonomik açıdan en avantajlı teklifin yalnızca fiyat esasına göre belirleneceği duyuruldu.
Personel Hangi Noktalarda Görevlendirilecek?
İhale kapsamında alınacak hizmetin Adana’daki birden fazla noktada yürütülmesi planlanıyor.
Personelin görev yapabileceği yerler arasında şunlar bulunuyor:
-
Adana Polisevi Şube Müdürlüğü, Güzelyalı Mahallesi, Çukurova
-
İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki yemekhane, Döşeme Mahallesi Erdal Acet Caddesi, Seyhan
-
Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Polisevi Ek Ünite Binası
-
Yumurtalık Ek Tesisi
-
Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünün kullandığı yemekhane, Yenidoğan Mahallesi, Yüreğir
Yumurtalık Ek Tesisi için personel ihtiyacı oluştuğunda görevlendirme yapılacağı da ihale duyurusunda belirtildi.
Hizmet 1 Ocak 2027’de Başlayacak
İhaleyi kazanan yükleniciyle yapılacak hizmet alımı sözleşmesinin süresi 1 Ocak 2027’de başlayacak ve 31 Aralık 2027’de sona erecek.
Böylece ihale kapsamında sağlanacak personel hizmetinin 2027 yılı boyunca sürdürülmesi planlanıyor.
İhaleye ilişkin yeterlik şartları, ekonomik ve mali kriterler, iş deneyimi belgeleri ve diğer katılım koşulları EKAP’ta yer alan dokümanda ayrıntılı şekilde açıklandı. İhaleye katılacak isteklilerin belirtilen şartları incelemesi gerekiyor.
İhale Detayları Nereden Öğrenilecek?
Adana Polisevi Şube Müdürlüğünün personel hizmet alımı ihalesine ilişkin resmi duyuru ve ihale dokümanlarına Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üzerinden ulaşılabilecek.
İhale kayıt numarası 2026/1917958 olan duyuruda son teklif tarihi ve saati 11 Kasım 2026 saat 11.00 olarak belirtildi. İhalede çalıştırılması planlanan toplam personel sayısı ise 35 olarak açıklandı.




