Orduspor ve Ankara Demirspor deplasmanlarında elde edilen zaferlerin takımın üzerindeki ölü toprağını attığını ifade eden Çağlar Polat, alınan sonuçların adeta ilaç gibi geldiğini söyledi. Bu üst düzey moral ve özgüvenle 4 Ekim Pazar günü saat 15.00’te Ali Hoşfikirer Stadı’nda konuk edecekleri 12 Bingölspor maçına çıkacaklarını belirten Polat, "Bu karşılaşmadan da mutlak galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz" dedi.

Akın Gürlek: "Temiz Futbol Mücadelesini Kararlılıkla Sürdüreceğiz."
Akın Gürlek: "Temiz Futbol Mücadelesini Kararlılıkla Sürdüreceğiz."
İçeriği Görüntüle

Taraftarlara "Trübünleri Doldurun" Çağrısı

Teknik heyeti ve futbolcuları özverili mücadelelerinden ötürü kutlayan Polat, şampiyonluk yolunda Adana halkına ve tüm taraftarlara büyük görev düştüğünün altını çizdi. Birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Çağlar Polat sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şimdi kenetlenme ve kucaklaşma zamanıdır. Pazar günü Ali Hoşfikirer Stadı’nın tıklım tıklım dolmasını bekliyoruz. Şampiyonluk heyecanımıza herkesin ortak olmasını bekliyoruz. Birlik ve bütünlük içerisinde şampiyonluk hedefimize doludizgin yürüyoruz."

Adana temsilcisi, taraftarının da güçlü desteğini arkasına alarak 12 Bingölspor engellerini kayıpsız aşmayı ve şampiyonluk yürüyüşünü kararlılıkla sürdürmeyi hedefliyor.

Kaynak: HABER BÜLTENİ