Şampiyonada Nil Sevindik, Kadınlar 1x kategorisinde sergilediği başarılı performansla altın madalyanın sahibi oldu. Sezon içerisinde elde ettiği derecelerle dikkat çeken genç sporcu, Türkiye Şampiyonası’nda da zirvede yer alarak Adana’yı gururlandırdı.

Efe Kara ve Hasan Ali Çiçek ise U23 Erkekler 2- ve Erkekler 2- kategorilerinde mücadele ederek iki bronz madalya kazandı. İki sporcu, güçlü rakipleri karşısında gösterdikleri mücadeleyle kürsüde yer almayı başardı.

Kulübün genç sporcularından Necat Yalçın da Erkekler 1x kategorisinde başarılı bir yarış çıkararak organizasyonu 5. sırada tamamladı.

SEZON MADALYALARLA NOKTALANDI

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, sezon boyunca büyük mücadele ortaya koyan sporcuların her yarışta Adana’yı en iyi şekilde temsil ettiği vurgulanarak, sporcular ve teknik ekip tebrik edildi.

Açıklamada, “Sezon boyu büyük mücadele vererek bizleri hep gururlandıran genç sporcularımız, bu müsabakada da güzel sonuçlar elde ettiler. Tüm sporcularımızı ve teknik ekibimizi gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı tebrik ediyor, gelecek sezonda başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.(5ocakgazetesi.com)

Karataş'ta İmar Planı Sil Baştan: Yol ve Otopark Düzeni Değişti
Karataş'ta İmar Planı Sil Baştan: Yol ve Otopark Düzeni Değişti
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Yücel Bayluk