Kaza, saat 17.30 sıralarında Kozan-Adana karayolu Mansurlu Kavşağı’nda meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Davut Z. yönetimindeki 01 AEM 887 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

Savrulan otomobil, yol kenarında bulunan elektrik direğine çarptı. Araç daha sonra kontrolden çıkarak bir bahçeye daldı.

hurdaya döndü, direk yan yattı

Şiddetli çarpışmanın etkisiyle otomobilde büyük çapta hasar meydana geldi. araç adeta hurdaya dönerken kullanılamaz hale geldi.

Otomobilin çarptığı elektrik direği de kazanın etkisiyle yan yattı.

Tekme Tokat Darp Etti: Adana'da Sokak Ortasında Kadına Şiddet!
Tekme Tokat Darp Etti: Adana'da Sokak Ortasında Kadına Şiddet!
İçeriği Görüntüle

Sürücü ağır yaralandı

Kazada otomobil sürücüsü Davut Z. ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücüye olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra Kozan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede ilk müdahalesi yapılan Davut Z., daha ileri tedavi amacıyla Adana’daki bir hastaneye sevk edildi.

Jandarma soruşturma başlattı

Kazanın ardından jandarma ekipleri olay yerine gelerek inceleme yaptı.

Otomobilin kontrolden çıkma nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatılırken, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İHA