Öğrencileri, akademisyenleri ve idari personeli bir araya getiren etkinlik, kampüs genelinde renkli ve samimi görüntülere sahne oldu. Birlik, beraberlik ve dayanışma atmosferinin hâkim olduğu etkinlik kapsamında belirlenen 12 farklı noktada öğrencilere geleneksel tavuklu pilav ikram edildi.
Rektör Beriş Öğrencilerin Heyecanına Ortak Oldu
Etkinliğe Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Korkut, Genel Sekreter Ahmet Tan, daire başkanları, fakülte dekanları, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Üniversite yönetimi, stantları gezerek öğrencilerle yakından ilgilendi ve yeni dönemin ilk heyecanına ortak oldu. Öğrenciler de rektör, yöneticiler ve akademisyenlerle birebir sohbet etme, kampüs yaşamına dair beklenti ve görüşlerini paylaşma fırsatı buldu.
Geleneksel Etkinlik Öğrencilerden Tam Not Aldı
Yeni dönemin ilk günlerinde öğrencilerin tanışıp kaynaşmasına zemin hazırlayan Pilav Günü, gençlerden büyük ilgi ve memnuniyet gördü. Farklı fakülte ve bölümlerden öğrencileri bir araya getiren etkinlik, Çukurova Üniversitesi'nin gelenekselleşen kültürel buluşmaları arasında neşeyle yerini aldı.




