Adanaspor’da hafta içinde gündemi en çok meşgul eden iki konudan biri olan “Adanaspor deplasmana gidebilecek mi?” sorusunun yanıtı gündüz saatlerinde son bulmuştu.

Turuncu-Beyazlı kafile akşam saatlerinde ayarlanan otobüs ile sessiz sedasız Kırklareli deplasmanı için yola çıktı. Tesislerden yola çıkan Adanaspor kafilesi sadece teknik heyet ve futbolculardan oluştu. Kafile sessiz sedasız yola çıktı.

Gündüz yaşanan gelişmede, Teknik Direktör Yüksel Yeşilova’nın girişimleri sonucu duyarlılık gösteren bir iş insanı takımın gidebilmesi için otobüs ve oyuncuların kamp yapması sağlayacak otel ayarlanmıştı.

Geçen hafta Isparta 32 SK maç kadrosunun aynısı Kırklarelispor maçı için kafilede yer aldı. Geçen haftadan farklı tek konu ise, lisansı çıkmaması ve hafta içi kalp spazmı geçirmesine rağmen, Turuncu-Beyazlı takım için büyük fedakarlıklar yapan Teknik Direktör Yüksel Yeşilova da futbolcularla birlikte kafilede yer aldı.

Muhabir: Metin Maracı