SALON: Arena Riga
HAKEMLER: Matthew Leigh Kallio, Ademir Zurapovic, Yohan Rosso
TÜRKİYE: Shane Larkin xxx 13, Şehmuz Hazer xx 2, Cedi Osman xxx 23, Furkan Korkmaz xx, Alperen Şengün xxx 28, Ercan Osmani xx 2, Adem Bona xxx 12, Kenan Sipahi xxx 3, Ömer Faruk Yurtseven xx
BAŞANTRENÖR: Ergin Ataman
ALMANYA: Isaac Bonga xxx 20, Oscar Da Silva, Maodo Lo xx 2, Tristan Da Silva xx 13, Franz Wagner xxx 18, Daniel Theis xx 3, Dennis Schröder xxx 16, Justus Hollatz xx, Johannes Thiemann xx 7, Leon Kratzer xx, Adreas Obst xx 9
BAŞANTRENÖR: Alex Mumbru
1. PERİYOT: 24-22 (Almanya lehine)
DEVRE: 46-40 (Türkiye lehine)
3. PERİYOT: 67-66 (Türkiye lehine)
Turnuva boyunca mükemmel mücadele eden ve rakiplerini bir bir devirerek finale yükselen 12 Dev Adam, finalde Almanya ile kafa kafaya oynadı.
Maçın büyük bölümünü önde götüren milli takımımız, farkı açmaya başladığı anlarda Almanya'nın dış şutlarına, özellikle de 3'lük atışlarına engel olamadı. Milli takımımız, dış şutlarda Almanya'ya cevap veremeyince skor sürekli kafa kafaya gitti.
Maçın son dakikasına Almanya'nın 1 sayı üstünlüğü ile gidildi. Hücumda pota altında atış kaçıran 12 Dev Adam, dönüşte rakibin basketine engel de olamayınca fark 3'e çıktı. Ardından gelişen hücumdan da boş dönen Türkiye A Milli takımı, savunmada da basket yiyince fark 5'e çıktı ve maç da 88-83 sona erdi.
Milli takımda Cedi Osman ve Alperen Şengün hem oyun hem de skorda etkili olurken, Shane Larkin çok etkili oyununda dış şutlarda sıkıntı yaşadı. Geçmiş maçların aksine Şehmuz, Ercan ve Kenan da dış şutlarda istenilen katkıyı veremedi.





