Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde cadde ortasında meydana gelen yol çökmesi, çevre sakinlerine ve sürücülere büyük korku yaşattı.

Olay, Selahattin Eyyubi Mahallesi Şehit Jandarma Er Gökhan Yılmaz Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, altından su gider hattı geçen yolda henüz belirlenemeyen bir nedenle aniden çökme yaşandı. Çökmenin etkisiyle asfalt adeta yutulurken, caddede 2 metre derinliğinde ve 2 metre genişliğinde devasa bir çukur oluştu.

Faciayı Esnaf Önledi: Çukuru Ekmek Kasalarıyla Çevirdiler

İşlek cadde üzerinde oluşan dev çukuru fark eden çevre esnafı, araçların ve yayaların çukura düşüp olası bir kazaya kurban gitmemesi için hemen harekete geçti. Yetkililer gelene kadar kendi imkanlarıyla tedbir alan duyarlı esnaf, dev çukurun etrafını plastik ekmek kasalarıyla kapatarak sürücüleri uyardı.

Adana’da Sağanak Sonrası Yol Çöktü: Araçlar Çukura Saplandı
Adana’da Sağanak Sonrası Yol Çöktü: Araçlar Çukura Saplandı
İçeriği Görüntüle

Vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen ekipler, güvenlik önlemleri alarak çöken yolda tamirat ve kapatma çalışmalarına başladı.

Kaynak: İHA