5ocakgazetesi.com
İhbar üzerine olay yerine hızla intikal eden Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) acil müdahale ekipleri, patlayan boruyu tamir etmek ve su akışını yeniden düzene sokmak için yoğun bir çalışma başlattı.
ASKİ Ekiplerinin Yoğun Mesaisi Devam Ediyor
Arızanın meydana geldiği Seyhan ilçesindeki Şehit Mehmet Özel Caddesi'nde, iş makineleri eşliğinde kazı ve boru yenileme işlemleri sürdürülüyor. Yetkililer, hattaki hasarın büyüklüğü nedeniyle onarım çalışmalarının titizlikle yürütüldüğünü ve en kısa sürede bölgeye yeniden su verilmesi için ekiplerin aralıksız mesai yaptığını bildirdi.
Çevre Mahallelerde Su Kesintisi
Ana şebekede yaşanan bu arıza nedeniyle Narlıca Mahallesi başta olmak üzere su hattından beslenen çevre mahallelerde de zorunlu ve geçici su kesintileri uygulanıyor. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına çalışmaların öğleden sonraki saatlerde tamamlanması ve şebekeye kademeli olarak su pompalanması hedefleniyor. ASKİ yetkilileri, bölge sakinlerinin onarım bitene kadar su kullanımında tedbirli olmalarını rica etti.




