Adana’da Korkutan Ev Yangını: İsmetpaşa Mahallesi’ndeki Alevlere İtfaiye Ekipleri Müdahale Etti
Adana’da Korkutan Ev Yangını: İsmetpaşa Mahallesi’ndeki Alevlere İtfaiye Ekipleri Müdahale Etti
İçeriği Görüntüle

5ocakgazetesi.com

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) seçilerek Yumurtalık Belediye Başkanı olan Erdinç Altıok’un AK Parti’ye geçeceği yönündeki iddialar, hem yerel hem de ulusal siyaset kulislerinde büyük bir yankı uyandırdı. Sürpriz iddia siyasi cephelerde geniş ses getirirken, gözler konunun muhataplarına çevrildi.

CHP Kulislerinde Şaşkınlık: "Bilgi Gelmedi, Telefonlarımızı Açmıyor"

Gündeme bomba gibi düşen parti değiştirme iddialarının ardından ulaşılan CHP’li yetkililer, konuyla ilgili kendilerine resmi veya gayri resmi hiçbir bilginin ulaşmadığını belirtti. Ancak parti yönetiminin Başkan Altıok ile iletişim kurmaya çalıştığı ancak başarılı olamadığı öğrenildi. Yetkililerin, "Bize böyle bir bilgi gelmedi, ancak telefonlarımızı açmıyor" şeklindeki ifadeleri siyasi kulislerdeki soru işaretlerini ve spekülasyonları daha da artırdı.

Gözler Erdinç Altıok’un Yapacağı Açıklamaya Çevrildi

Seçimlerde CHP çatısı altında büyük bir yarışın ardından Yumurtalık Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Erdinç Altıok’un parti değiştirip değiştirmeyeceği şu an için belirsizliğini koruyor. İddiaların odağındaki isim olan Başkan Altıok’a telefonla ulaşılamaması ve henüz bir açıklama yapılmamış olması kafaları karıştırdı. Adana siyasetinin en sıcak gündem maddesi haline gelen bu gelişmenin ardından, Erdinç Altıok’un yapacağı resmi açıklama merakla bekleniyor.

Muhabir: Metin Maracı