5ocakgazetesi.com
Adana Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi ile KARMİS iş birliğinde düzenlenen “Engelleri Birlikte Aşılıyoruz” temalı İstihdam Buluşması, engelli bireyleri işverenlerle bir araya getirecek. Etkinlik kapsamında bir iplik fabrikasında çalıştırılmak üzere personel alımı yapılacak.
İstihdam buluşmasında öncelikli olarak engelli bireyler değerlendirilecek. Erkek adayların askerlik görevini tamamlamış olması şartı aranıyor.
Etkinlik, 13 Mayıs Çarşamba günü saat 14.00 ile 16.00 arasında Sucuzade Mahallesi Obalar Caddesi No: 65/A adresinde gerçekleştirilecek.
İşe alınacak personele asgari ücretin üzerinde maaş verileceği belirtildi. Ayrıca çalışanlara sosyal yardımlar, hediye kartı, yılda iki kez erzak desteği, sigorta, yemek ve servis imkanı sağlanacak. Doğum, ölüm ve evlilik yardımlarının yanı sıra fazla mesai ve resmi tatil çalışmaları için ek ödeme yapılacağı ifade edildi.





