5ocakgazetesi.com

Başkan Bekir Şimşek: Karaisalı'da Hiçbir Aile Yalnız Kalmayacak
Başkan Bekir Şimşek: Karaisalı'da Hiçbir Aile Yalnız Kalmayacak
İçeriği Görüntüle

Adana'da taziyeye katılan bir vatandaş, yaz sıcaklarının etkisiyle taziye çadırlarında yaşanan bunaltıcı havaya dikkat çekerek belediyelere çağrıda bulundu. Çadırlarda vantilatör bulunmasının hem vatandaşların sağlığı hem de daha insani bir ortam oluşturulması açısından önemli olduğunu belirten vatandaş, yetkililerden çözüm istedi.
Sıcak havalarda özellikle yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların zor anlar yaşadığını ifade eden kişi, şu sözlerle belediye başkanlarına seslendi:
"Değerli başkanlarım, buna bir çözüm bulursanız halkımız için çok iyi olur. Taziye çadırlarında en azından vantilatör olursa insanlar bu sıcaklarda daha rahat eder."
Vatandaşın çağrısı sosyal medyada da destek görürken, gözler belediyelerin bu talebe yönelik atacağı adımlara çevrildi.

Muhabir: Yücel Bayluk