5ocakgazetesi.com

12 Nisan 2026 tarihinde yapılacak olan kritik sınav öncesinde, heyecan veya talihsizlik sonucu Nüfus Cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartı'nı kaybeden ve acilen yeni kimlik belgesi çıkartmak zorunda kalan adaylar için Adana'da "sınav mesaisi" yapılacak. Valilik, öğrencilerin emeklerinin zayi olmaması adına ilgili müdürlüğün kapılarını hafta sonu da açık tutacak.

Yoğun Yağışların Ardından ABB'den Beklenen Hamle Geldi
Yoğun Yağışların Ardından ABB'den Beklenen Hamle Geldi
İçeriği Görüntüle

Sadece Sarıçam İlçe Nüfus Müdürlüğü Hizmet Verecek

Yayımlanan resmi duyuruya göre; kimlik sorunu yaşayan adayların işlemlerini hızlıca halledip sınava yetişebilmeleri için Sarıçam İlçe Nüfus Müdürlüğü, sınavın yapılacağı 12 Nisan 2026 Pazar günü hizmet verecek.

Müdürlüğün mesai saatleri ise sınava giriş saatleri göz önüne alınarak 08:00 ile 11:00 arası olarak belirlendi. Yetkililer, sınava girecek adayların kimlik belgelerini şimdiden kontrol etmeleri konusunda uyarırken, olası bir aksilik durumunda (sadece sınav giriş belgeleriyle birlikte) belirtilen saatler arasında Sarıçam İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne başvurabileceklerini hatırlattı.

H F N Vbl T X M A E M Y P

Muhabir: Yücel Bayluk