Cafer Boyraz'dan İlk Açıklama: "Meclis'i Yönetemeyen, Belediyeyi Asla Yönetemez"
Cafer Boyraz'dan İlk Açıklama: "Meclis'i Yönetemeyen, Belediyeyi Asla Yönetemez"
İçeriği Görüntüle

Futbolseverlerin hafızalarında derin izler bırakan iki yıldızın samimi görüntüleri büyük ilgi gördü. Bir döneme damga vuran futbolcuların buluşmasında eski günler yad edilirken, Türk futbolunun unutulmaz anıları da yeniden konuşuldu.

Bosna Hersek doğumlu olan ve 1987 yılında Adana Demirspor'a transfer olduktan sonra kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen Ziya Yıldız, mavi-lacivertli forma altında iki sezonda attığı 35 golle kulüp tarihinin unutulmaz isimleri arasına adını yazdırdı. Gösterdiği performansın ardından Galatasaray'a transfer olan başarılı futbolcu, Adana Demirspor taraftarlarının gönlündeki yerini hiçbir zaman kaybetmedi.

Galatasaray'ın Avrupa'daki yükseliş döneminin mimarlarından biri olan Prekazi ise sarı-kırmızılı forma altında sergilediği oyunla Türk futbolunda iz bırakan yabancı futbolcular arasında gösteriliyor. Özellikle orta sahadaki liderliği ve attığı kritik gollerle taraftarların hafızasında özel bir yere sahip olan Kosovalı yıldız, futbol kariyerinin ardından da Türk futbol camiasındaki saygınlığını koruyor.

Eski futbolcuların katıldığı organizasyonda çekilen fotoğraf, sosyal medyada da ilgiyle karşılandı. Futbolseverler, bir dönemin yıldızlarını aynı karede görmenin mutluluğunu yaşarken, "Futbolun altın yıllarından iki efsane" yorumları yaptı.

Adana Demirspor ve Galatasaray formalarıyla Türk futboluna önemli katkılar sağlayan Ziya Yıldız ve Prekazi'nin yıllar sonraki buluşması, futbolun dostluk ve kardeşlik yönünü bir kez daha gözler önüne serdi. Özellikle 1980'li ve 1990'lı yılların futbolunu yakından takip eden taraftarlar için bu kare, nostalji dolu anların yeniden canlanmasına vesile oldu.

Whatsapp Image 2026 06 02 At 20.05.43Whatsapp Image 2026 06 02 At 20.06.09

Muhabir: Hakan Toytekin