Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Odası, Adana Ticaret Borsası, Kozan Ticaret Odası, Kozan Ticaret Borsası, Ceyhan Ticaret Odası ve Ceyhan Ticaret Borsası başkanları, yönetim kurulları, meclis ve meslek komitesi üyelerinden oluşan yaklaşık 70 kişilik heyeti kabul eden TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, seçim süreçlerini başarıyla tamamlayan Adana iş dünyasını kutladı. Adana ve ilçelerinin kalkınmasına, üretimine, ticaretine ve istihdamına yön veren çalışmaların yeni dönemde de kararlılıkla süreceğine inancını dile getiren Hisarcıklıoğlu, "Seçimler şehrimiz, ilçemiz ve camiamız için hayırlı, uğurlu olsun. Şimdi ortak akılla, omuz omuza, ülkemiz ve iş dünyamız için daha çok çalışma zamanı" mesajını verdi.
Adana İş Dünyasından Ortak Akıl, İstikrar ve Güç Birliği Vurgusu
Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Sanayi Odası (ADASO) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Adana genelinde seçimlerin büyük bir olgunlukla tamamlandığını ve kentteki dengeleri gözeten güçlü yönetimlerin iş başına geldiğini belirtti. Kısa süre içerisinde tüm oda ve borsaların ortak toplantılar düzenleyerek bölgenin sorunlarını ve taleplerini ortak akılla takip edeceğini ifade eden Kıvanç, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun iş dünyasındaki birleştirici rolüne dikkat çekerek önümüzdeki dönemde de kendisinin liderliğinde yola devam edilmesini arzu ettiklerini kaydetti.
Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahbaz, Adana, Ceyhan ve Kozan olarak tek vücut halinde hareket ettiklerini vurgularken, Adana Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç ise borsa yönetiminde ilk kez meclis divanına bir kadın üye kazandırdıklarını ve genç girişimcileri yönetimde değerlendirdiklerini belirtti. Ceyhan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can odalara olan ilginin rekor düzeyde gerçekleştiğini ifade ederken, Ceyhan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydar da uzun yıllardır süregelen uyumlu çalışma kültürünün yeni dönemde de artarak süreceğini vurgulayarak TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na desteceklerinin tam olduğunu yineledi.





