Bu dönemki seçimlerin geçmiş yıllara kıyasla çok daha farklı bir atmosfere sahip olduğunu vurgulayan Tunç ve Özkan, meslek gruplarındaki NACE kodu değişikliklerine dikkat çekti. Değişiklikler sonucunda gruba yeni katılan üyelerle gerçekleştirdikleri istişarelere değinen adaylar, sektörün kronikleşen sorunlarına vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:
"Yeni dönemde, seçilecek başkanımızın önderliğinde ortak sorunlarımıza karşı ortak akılla hareket etmeyi hedefliyoruz. Her bir üyemizin hakkını ve hukukunu gözeten, kapsayıcı bir dönemin başlamasını temenni ediyoruz."
Seçim sürecinde kendilerini bir an bile yalnız bırakmayan destekçilerine teşekkür eden Mustafa Tunç ve Mahir Özkan, açıklamalarını şu sözlerle tamamladı:
"Bu dinamik seçim atmosferinde bizlerden desteklerini esirgemeyen başta 18. Grup üyelerimize, inşaat sektöründe mesleki dayanışmanın en güçlü kaleleri olan DAİMFED ve AKAMDER başkanları ile yönetimlerine şükranlarımızı sunarız. Ayrıca Ticaret Odası Başkan Adayları Sayın Yücel Bayram’a, Sayın Mehmet Şahbaz’a ve Sayın Dr. Cengiz Yılmaz’a, 18. Grup’ta BEYAZ listeye verdikleri kıymetli desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Seçimlerde diğer komitelerde yarışacak olan tüm şahıs ve firmalara başarılar dileriz. Güçlü Altyapı, Güçlü Adana, Güçlü Gelecek!"





