Önceki gün Adana’da son yolculuğuna uğurlanan Kalender’in ardından eşi Çiğdem Kalender, Tolga Kalender'in sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımla acısını dile getirdi.
Tolga Kalender’in yaklaşık 9 ay önce kanser teşhisi aldığı ve bu süreçte hastalıkla mücadele ettiği belirtildi. Eşi Çiğdem Kalender, hastalığın ilk olarak gözünde başladığını, zaman içerisinde farklı organlara yayıldığını ifade ederek, genç yaşta kaybettiği eşinin son döneminde verdiği mücadeleyi anlattı.
“22 Eylül gecesi kaybettim”
Çiğdem Kalender, paylaşımında eşinin aylardır sürdürdüğü yaşam mücadelesini 22 Eylül gecesi kaybettiğini belirterek, yaşadığı büyük acıyı şu sözlerle ifade etti:
“Kıymetli eşim Tolga Kalender’in vefatını ve acı kaybımızı sizlerle paylaşmak istedim. Kendisine yaklaşık 9 ay önce kanser tanısı konuldu. Bu süreçte ilk olarak gözünde başlayan hastalık, ne yazık ki zaman içinde farklı organlarına da yayıldı. Aylarca sürdürdüğü mücadelesini 22 Eylül gecesi kaybetti.”
Eşinin hayatına dokunduğu herkes üzerinde güzel bir iz bıraktığını vurgulayan Çiğdem Kalender, Tolga’yı bundan sonra sevgi ve özlemle hatırlayacaklarını söyledi.
“Hatırasını daima yaşatmaya gayret edeceğiz”
Çiğdem Kalender, “Bugüne kadar hayatına dokunduğu herkeste güzel bir iz bırakan sevgili eşim Tolga’yı, her zaman sevgiyle ve özlemle hatırlayacağız. Hatırasını daima yaşatmaya gayret edeceğiz” ifadeleriyle eşine olan sevgisini ve özlemini dile getirdi.
Tedavi sürecinde kendilerini yalnız bırakmayan Tolga Kalender’in dostlarına da teşekkür eden Çiğdem Kalender, paylaşımını, “İlk günden itibaren yanımızda olan, Tolga’yı seven tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Ruhu şad, toprağı bol olsun” sözleriyle tamamladı.
Genç yaşta hayata veda eden Tolga Kalender’in ardından geride eşi Çiğdem Kalender’in yanı sıra ailesi, takım arkadaşları, futbol camiası ve sevenlerinin büyük üzüntüsü kaldı. Adana Demirspor formasını da giyen genç futbolcunun vefatı, Adana futbolunda derin bir üzüntü yarattı





