Kılıçdaroğlu’nun evinin önünde basın açıklaması yapan Celal Çelik, eski CHP Genel Başkanı’nın parti içinde yaşanan sürecin diyalog yoluyla aşılması için girişimlerde bulunacağını söyledi.

Çelik, Kılıçdaroğlu’nun en kısa sürede Özgür Özel ile telefonla görüşeceğini belirterek, sürecin karşılıklı temas ve müzakere ile yönetilmesinin hedeflendiğini ifade etti.

CHP Adana İl Örgütünden Acil Çağrı: Tüm Partililer İl Başkanlığına Çağrıldı
CHP Adana İl Örgütünden Acil Çağrı: Tüm Partililer İl Başkanlığına Çağrıldı
İçeriği Görüntüle

Açıklamasında Kılıçdaroğlu’nun parti içindeki geçmiş rolüne de değinen Çelik, “Sayın Genel Başkanımız bu partinin 13 yıl genel başkanlığını yaptı, partiyi toparladı ve Türkiye’de toplumsal barışa katkı sağladı” dedi.

Çelik ayrıca, Kılıçdaroğlu’nun CHP’de yaşanan sürecin kaosa dönüşmemesi için yapıcı bir tutum sergileyeceğini ve partinin bu krizden birlikte hareket edilerek çıkması gerektiğini Özgür Özel’e ileteceğini aktardı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi'nde partililer ise Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını indirdiler.

Kaynak: Haber Merkezi