. Karahan-Salbaş arasındaki 12 kilometrelik duble yolun ihalesinin tamamlandığı, yapım çalışmalarına ise 2027 yılının başında başlanmasının planlandığı bildirildi.
Karamık, yatırımın Karaisalı ve Adana için hayırlı olmasını dileyerek, ilçenin ulaşım altyapısını güçlendirecek çalışmanın vatandaşların daha güvenli ve konforlu ulaşımına katkı sağlayacağını belirtti.
12 Kilometrelik Duble Yol İçin İhale Tamamlandı
Karahan ile Salbaş arasındaki güzergâhta yapılması planlanan 12 kilometrelik bölünmüş yol projesinin ihale süreci tamamlandı.
Projenin bir sonraki aşamasını yapım çalışmaları oluşturacak. Sunay Karamık’ın açıklamasına göre çalışmaların 2027 yılının başında başlaması bekleniyor.
Böylece Karaisalı’da uzun süredir gündemde olan ulaşım yatırımlarından biri daha uygulama aşamasına taşınmış olacak.
“Karaisalı’mız İçin Güzel Bir Haber Daha”
Sunay Karamık, yaptığı açıklamada Karaisalı için önemli bir gelişmeyi paylaştıklarını belirterek, ilçenin ulaşımına katkı sağlayacak yatırımın bölge açısından önemine dikkat çekti.
Karamık, “Karaisalı’mız için güzel bir haber daha… Karahan-Salbaş arasındaki 12 kilometrelik duble yolun ihalesi tamamlandı. Yapım çalışmalarına 2027 yılının başında başlanacak” ifadelerini kullandı.
Ulaşım Daha Güvenli Ve Konforlu Hale Gelecek
Projenin tamamlanmasıyla birlikte Karahan-Salbaş arasındaki ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi hedefleniyor.
Karamık, yatırımın vatandaşların ulaşım imkanlarını geliştireceğini belirterek, çalışmanın Karaisalı ve Adana açısından hayırlı olmasını diledi.
“Her İlçeye Hizmet Ulaştırmak İçin Çalışıyoruz”
AK Parti Adana Milletvekili Sunay Karamık, açıklamasında yatırımların Adana’nın ilçelerine ulaştırılması konusunda çalışmaların sürdüğünü belirtti.
Karamık, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, hemşehrilerin uzun süredir beklediği yatırımların hayata geçirilmesi ve Adana’nın her ilçesine hizmet ulaştırılması için çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.
Karahan-Salbaş arasındaki 12 kilometrelik duble yolun ihalesinin tamamlanmasıyla birlikte gözler şimdi 2027 yılının başında başlaması planlanan yapım çalışmalarına çevrildi.




