Karaisalı Belediyesi’nde gerçekleşen buluşmaya AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Osman Kurdak da katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen görüşmede, ilçenin kalkınmasına katkı sağlayacak çalışmalar ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Bekir Şimşek: "İlçemizin Geleceğini Konuştuk"

Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek, nazik ziyaretlerinden dolayı Fatma Güldemet Sarı’ya teşekkür ederek, görüşmenin son derece verimli geçtiğini ifade etti.

Şimşek, “Geçmiş dönem Çevre ve Şehircilik Bakanımız, AK Parti MKYK Üyesi Sayın Fatma Güldemet Sarı Hanımefendiyi belediyemizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Sayın Bakanımızın nazik ziyaretleriyle onurlandık. AK Parti İlçe Başkanımız Osman Kurdak'ın da katılımıyla ilçemizin gelişimine yönelik çalışmalarımızı, devam eden projelerimizi ve geleceğe dair hedeflerimizi değerlendirme fırsatı bulduk” dedi.

Cumhuriyetin Ekonomik ve Mimari Hafızası: Adana Merkez Bankası
Cumhuriyetin Ekonomik ve Mimari Hafızası: Adana Merkez Bankası
İçeriği Görüntüle

"Tecrübeleri Bizlere Güç Veriyor"

Fatma Güldemet Sarı’nın kamu yönetimi ve şehircilik alanındaki tecrübelerinin kendileri için önemli bir yol gösterici olduğunu belirten Şimşek, “Tecrübesi, kıymetli görüşleri ve destekleriyle bizlere güç veren Sayın Bakanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Karaisalı’nın Kalkınma Hedefleri Masadaydı

Görüşmede Karaisalı’nın sosyal, ekonomik ve altyapısal gelişimine katkı sağlayacak projeler üzerinde durulduğu öğrenildi. İlçenin ihtiyaçları, yatırım planları ve vatandaşların yaşam kalitesini artıracak çalışmaların da değerlendirildiği toplantının, önümüzdeki dönemde yapılacak hizmetlere ışık tutması bekleniyor.

Karaisalı Belediyesi, ilçenin gelişimi ve kalkınması adına kamu kurumları, siyasi temsilciler ve ilgili paydaşlarla iş birliği içerisinde çalışmalarını sürdürürken, gerçekleştirilen bu tür ziyaretlerin ilçeye yeni projeler ve yatırımlar kazandırılması açısından önem taşıdığı ifade edildi.

Muhabir: Hakan Toytekin