Zübeyde Hanım Balo Salonu’nda gerçekleşen buluşmada, samimi bir atmosfer hâkimdi.

Toplantıya katılan gazetecilere, Ceyhan Belediyesi’nin son bir yıl içinde hayata geçirdiği projeleri ve devam eden yatırımları içeren özel bir tanıtım videosu izletildi. İlçenin dört bir yanında tamamlanan altyapı ve üstyapı çalışmaları, sosyal projeler ve kültürel etkinlikler katılımcılardan olumlu geri dönüş aldı.

“Basın, Toplumun Gözü Kulağıdır”

Konuşmasında basının demokratik toplumlar için taşıdığı hayati role dikkat çeken Başkan Vekili Sevil Aydar Yıldız, yerel medya ile daha sık bir araya gelme kararlılığını dile getirdi.

“Basın, toplumun gözü kulağıdır. Ceyhan’ın kalkınmasında sizlerin desteğini önemsiyoruz. Belirli aralıklarla bir araya gelip sizleri hem bilgilendireceğiz hem de fikir ve önerilerinizi dinleyeceğiz. Çünkü hepimizin ortak değeri Ceyhan’dır” ifadelerini kullandı.

Toplantı sonunda söz alan gazeteciler, ilçeye dair beklentilerini ve önerilerini paylaşarak doğrudan Başkan Vekili Yıldız’a iletme fırsatı buldu. Basın mensupları, bu anlamlı günde kendileriyle bir araya geldiği için Yıldız’a teşekkür etti.

Etkinlik, karşılıklı anlayış ve yapıcı diyaloglarla son bulurken, Başkan Vekili Yıldız’ın iletişim kanallarını açık tutma mesajı gazetecilerden tam not aldı.

Kaynak: Haber Bülteni