Gazeteci Serden Çevik’in sorularını yanıtlayacak olan Dr. Cengiz Yılmaz, adaylık kararından Adana ekonomisine, ATO için hazırladığı projelerden yeni dönem hedeflerine kadar birçok konuda açıklamalarda bulunacak.

NEDEN ADAY OLDU?

Adana Ticaret Odası’nda daha önce meslek komitesi meclis üyeliği ve yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunan Dr. Cengiz Yılmaz, yeni dönemde ATO Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Peki Cengiz Yılmaz neden başkanlığa talip oldu? ATO’da nasıl bir değişim hedefliyor? Mevcut yapıda değiştirmek istediği noktalar neler?
Bu soruların yanıtları 5 Ocak Güncel’de aranacak.

“ADANA TİCARETİ HAK ETTİĞİ YERDE Mİ?”

Programda Adana ekonomisinin mevcut durumu da masaya yatırılacak.

Adana ticareti hak ettiği noktada mı? Kentin ekonomik potansiyeli yeterince değerlendirilebiliyor mu? Tüccarın ve ATO üyelerinin en önemli sorunları neler?

Adana’nın Türkiye ekonomisindeki ağırlığını artırmak için hangi adımlar atılmalı?

Dr. Cengiz Yılmaz, bu başlıklardaki görüşlerini Serden Çevik’in soruları eşliğinde anlatacak.

BAŞKAN OLURSA HANGİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEK?

ATO seçimlerinin en çok merak edilen başlıklarından biri de adayların projeleri.

Prof. Dr. Naci Görür’den Adana’ya Rahat Nefes Aldıran Deprem Açıklaması
Prof. Dr. Naci Görür’den Adana’ya Rahat Nefes Aldıran Deprem Açıklaması
İçeriği Görüntüle

Dr. Cengiz Yılmaz, başkan seçilmesi halinde hayata geçirmek istediği projeleri, üyeler için planladığı çalışmaları ve Adana Ticaret Odası’na ilişkin yönetim anlayışını 5 Ocak TV ekranlarında açıklayacak.

ATO Başkan adayı Dr. Cengiz Yılmaz, 24 Eylül Perşembe günü 5 Ocak Güncel’de Gazeteci Serden Çevik’in sorularını yanıtlayacak.

5 OCAK GÜNCEL – 5 OCAK TV’DE

Muhabir: Metin Maracı