Milli takımın Davis Cup hazırlıkları devam ederken, ATDSK da resmi iletişim kanallarından yaptığı paylaşımla hem A Milli Tenis Takımı’na hem de kadroda bulunan sporcularına başarı dileklerini iletti.

Bakan Gürlek Yarın Adana'da
Bakan Gürlek Yarın Adana'da
İçeriği Görüntüle

Kulübün paylaşımında, “Davis Cup Hazırlıkları Devam Ediyor!” ifadelerine yer verilirken, milli takım kadrosunda bulunan sporcuların başarıları için destek mesajı verildi.

Kaan Işık Koşaner ve Yankı Erel gururu

ATDSK’nın paylaştığı görselde, kulübün başarılı raketleri Kaan Işık Koşaner ile Yankı Erel ön plana çıkarıldı. İki sporcunun A Milli Takım kadrosunda yer alması, Adana tenisi adına da önemli bir gurur kaynağı oldu.

ATDSK tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Milli Takım kadrosunda yer alan sporcularımıza ve Milli Takımımıza Davis Cup’ta başarılar diliyoruz!” Adana’dan yetişen Kaan Işık Koşaner ve Yankı Erel’in milli forma altında Davis Cup heyecanında mücadele edecek olması, kentteki tenis camiasında da büyük bir gurur ve heyecan oluşturdu.

Muhabir: Hakan Toytekin