5 OCAK ÖZEL
Feke’de kültür ve sanat hayatına katkı sunması amacıyla düzenlenen kitap günlerinde, öğrenciler başta olmak üzere ilçe sakinlerinin kitaplarla daha fazla buluşması hedefleniyor.
ÖĞRENCİLER KİTAPLARLA BULUŞTU
Açılış programında kitapların, kültürün ve sohbetin etrafında bir araya gelen katılımcılar, etkinliğin ilçedeki çocuklar ve gençler açısından önemine dikkat çekti. Feke Belediye Başkanı Cömert Özen, etkinliğin açılışında öğretmenler, öğrenciler ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü yöneticileriyle bir araya gelerek kitap günlerinin ilçeye kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“ÇOCUKLARIMIZIN KİTAPLA İÇ İÇE BÜYÜMESİNİ İSTİYORUZ”
Başkan Özen, çocukların kitap, bilgi ve sanatla iç içe yetişmesinin önemine vurgu yaparak, 2. Feke Kitap Günleri’nin ilçenin kültürel yaşamına katkı sağlayacağını belirtti.
Özen, etkinliğin Feke’ye hayırlı olmasını dileyerek tüm vatandaşları kitap günlerine davet etti.

FEKE’DE KÜLTÜR VE SANAT BULUŞMASI
Kitap günlerinin yalnızca kitap alışverişi yapılan bir etkinlik olmadığını belirten Özen, organizasyonun çocukların ve gençlerin kültürel gelişimine katkı sağlayacak bir buluşma noktası olmasını hedeflediklerini ifade etti. Feke Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2. Feke Kitap Günleri, etkinlik boyunca kitap, kültür, bilgi ve sanatla vatandaşları bir araya getirecek.
Başkan Cömert Özen, tüm Feke halkını etkinliğe katılmaya davet ederek, “Kitapların, kültürün ve güzel sohbetlerin etrafında buluşmaya herkesi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.





