Adanaspor bu sezon ilk deplasman galibiyetini Tuzlaspor karşısında aldı.
Maça iyi başlayan ve ilk yarı özellikle iyi mücadele eden Adanaspor, İseka ile bulduğu golle öne geçti. Kalede Ahmet Said, geride Yiğithan, Roche, Emre Kaplan ve Ferhat ile başlayan Kemal hoca, orta sahayı Bennasser ve Hakkı’ya teslim etti. Hücum hattında Pedro Nuno, Tetteh, Burak Çoban ve İseka gol ayakları oldu. Bu sezon Adanaspor, ileri hatta gol bulamayacağı rakip yok ama savunma bakımından sıkıntılar devam ediyor. Özellikle ikinci yarı gol yememiş olmamız büyük şanstı. Savunmanın solunda oynayan Emre Kaplan o bölgedeki rakibini bir türlü durduramadı ve çok pozisyon verdik. Ligin başından beri sorunlu olduğumuz bölge olarak öne çıktı. Bu noktaya mutlaka iyi bir transfer lazım. Savunma göbeğimizde keza öyle sıkıntılı…En az iki stoper takviyesi gerekiyor.
Maçı kazandığımıza bakmayın gerçekten ileri de çok sıkıntı yaşarız. İkinci yarı nerdeyse hiç kaleye gidemedik ve savunma yaparak maçı kazanmaya çalıştık. Bu maçta şans faktörü Adanaspor’dan yanaydı diyebiliriz. Rakibe çok uzak ve birbirinden çok kopuk oynayan bir savunma hattımız var. Sorun çözüldüğü takdirde ikinci yarı çok rahat geçer aksi halde küme düşmenin en büyük adaylarından biri oluruz.
Bu galibiyet mucize bir dönüş oldu ve moral verdi. Yeni Malatya maçından alınacak bir galibiyet ve gelecek yeni takviyelerle Adanaspor ligde iyi noktalara gelebilir.