Adana Demirspor yeni hocasıyla, dördüncü maçına çıktı.
Samet Aybaba’dan sonra İtalyan hoca Montella’nın takımın başına geçip Milli maç arasından faydalanıp neler yapabileceği merak konusuydu. Zira Samet hoca olsaydı Karagümrük maçına böyle oyun anlayışı ve böyle bir kadro ile çıkmayacaktı.
İlk 3 maçın ilk devrelerindeki hataları Karagümrük maçında maalesef 90 dakika boyunca yaşadık. Nedeni de belliydi! Balotelli oynatılacak diye Adana Demirspor’a çok yazık olacak. Balotelli Adana’daki maçlarda oynayabilir ama o da ikinci devrelerinde. Deplasmanda ise asla! 90 Dakika boyunca Balotelli’nin yaptıkları, 1 frikik, 1 şut ve bir de sağ kanada uzun bir pas. Üstelik adım sayısı koşu sayısından fazla. Böyle bir oyuncuya 90 dakika nasıl sabredebilirsiniz! Balotelli oynadığı müddetçe rakiple başa baş , kora kor mücadele etme şansınız yok. 1 kişi eksik oynamak hele hele deplasmanda böyle 4-0 gibi sonuçlar gayet doğal oluyor o zaman! Sezon başında daha fazla ışık gördüğü Belhanda’dan da hiç verim alamazsan sonuç kaçınılmaz olur.
İlk 3 maçla bu maçın farkı ikinci yarılarda bahsettiğim bu oyuncuların dışarı alınması idi. Değişikliklerle beraber oyuna hareket gelmesiydi. Bu iki oyuncu 90 dakika oyunda kaldılar. Sonuç ise kaçınılmaz oldu.
Hemen oyunun başında maçın ne gibi bir hal alacağı belli oldu. Henüz 3. Dakikada tehlikeli atak yedik. 14. Dakikada defansın her zaman yaptığı hatalara yenisi eklendi. Araya ve arkaya atılan topu kalemizde gol olarak gördük. Kalemiz de 20 dakikada 3 tehlikeli pozisyon gördük. İkisi de gol oldu. 1. Golde Tayyip, ikinci golde Kaan , süratli oyunculara karşı çaresiz kaldılar. Karagümrük takımı Adana Demirspor’u iyi etüt etmiş. Topa sahip olup (70-30) arkaya ve aralara atılacak toplarla sonuca gitmeye çalıştılar. Bunda da istediklerini aldılar. Bir ara idmanlardaki 5’e 2 oyunu gibi oldu.
İkinci yarıda aynı şekilde başladı. Karagümrük takımı 3 pozisyona girdikten sonra üçüncü golde yine bağıra bağıra geldi. 79. Dakikada ise dördüncü gol geldi.
Sonuç olarak çok kötü bir maçı geride bıraktık. Ne yazık ki evdeki hesap çarşıya uymadı. Maalesef transferlerin çoğunda düzgün verim alamadığımız oyuncular fazlalıkta.