Başkan Sancak’tan ip ucu…

02/03/2021 06:20 1012

Adana Demirspor ince bir çizgiden geçiyor.

Aslına bakıldığında tamamlama yerini bulmaya başladı.

Başkan Murat Sancak tam anlamıyla Adana Demirspor gönüllüsü oldu. Bu anlamda özellikle maddi imkanlarını sonuna kadar seferber etti, ediyor. Devamında ise Adana Demirspor’un kendi ayakları üzerinde durabilmesi için de kolları iyice sıvadı. Geçtiğimiz hafta ADSCOIN tanıtımı yapıldı. Bende tanıtıma katıldım. Tanıtım bile Adana Demirspor adına önemli bir adımdır. Bitexen yetkililerin bu anlamda memnuniyetlerini ve geleceğe dair umutlarını dile getirmeleri de ayrıca gelecek adına heyecan veriyor. Bu proje daha çok büyüyerek ve yerine oturarak devam edecektir.

Asıl önemli olan Başkan Murat Sancak’ın sosyal medyada açıklamalarındaki –Adana Demirspor taraftarın olacak- ifadesidir. 2,5 Yıllık süreç içerisinde Başkan Murat Sancak neyin ne olduğunu çok iyi gördü ve analizini hala yapıyor. Kulübün işleyişinin şirket yapısına bürünmesinin ardından orta vade de büyük fotoğrafı anlam olarak farklı okuyabiliriz.

Tamamlamadan bahsederken Samet hocanın gelişi de bu tamamlamanın önemli parçası olarak görüyorum. Artık geriye dönüp bakmadan bu durumu anlayabileceğimiz şekilde görmemiz gerekiyor. Daha doğrusu Başkan Murat Sancak ile Teknik Direktör Samet Aybaba, anlam konusunda işimizi daha da kolaylaştırıyor. Elbette her şey dört dörtlük değil ama Adana Demirspor gelecek adına önemli bir kulüp olma adına önemli sinyaller veriyor.

Başkan Murat Sancak dediğini havada bırakan başkan değil. Başarı adına da helmelerini yapıyor. En azından yanlışların içerisinde doğruyu tercih ederek adımlarını atması tamamlamanın sağlamasıdır. Adana Demirspor taraftarın olacak ifadesi olası şirket yapısının da önemli bir ip ucudur.

Tamamlamanın tamamlanmasını sabırla bekliyoruz…