Protokol Onaylandı! AOSB'den Kadın İstihadıma Destek Projesi Hayata Geçiyor

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, kadın istihdamını desteklemesine dair önemli bir hizmeti daha hayata geçiriyor.

Büyütmek için resme tıklayın

Bölge sınırları içinde yer alacak AOSB Anaokulu protokolü imza töreninde konuşan Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, ilkokula başlamadan önce okul öncesi eğitimin önemini ve anaokulunun öğrencilerin başarı oranlarını arttırdığı dile getirdi. 

Kentin kalkınmasında eğitim yatırımlarının önemine dikkati çeken Vali Köşger, başta AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, yönetim kurulu üyeleri ve Bölge Müdürü olmak üzere böyle bir eserin kazandırılmasına katkı sunan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü de günün ihtiyaçlarına uygun, modern mimarideki okulun 200 öğrenci kapasiteli olacağını belirterek, hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

20 Kas 2023 - 14:06 Adana- Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak 5 Ocak Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan 5 Ocak Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler 5 Ocak Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı 5 Ocak Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.