4 gün sürecek "Aladağ Bisiklet Festivali" başladı

Adana’nın Aladağ ilçesinde 4 gün sürecek olan "Bisiklet Festivali" başladı.

+3
Haber albümü için resme tıklayın

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Adana Bisiklet Topluluğu (ABİT) ve Aladağ Belediyesi’nin katkılarıyla organize edilen "6. Aladağ Bisiklet Festivali" 26 Ağustos Cumartesi günü başladı. 29 Ağustos Salı günü sona erecek festivalde Yedigöze-Mavriyan Yaylası, Başkanın Çardağı-Aladağ Millet Bahçesi, Deliktaş-Tahtalı-Eğni-Posyağbasan Yaylaları arasında belirlenen güzergahta zorlu rotalarda bisikletçiler 4 gün boyunca 120 kilometre yol kat edip festivalin tadını çıkaracak.

İlk gün Aladağ Yedigöze Orman Parkı ile başlayan festival Meydan ve Mavriyan mevkiinden Başkanın Çardağı’nda tamamlandı. İkinci gün Millet Bahçesinden, Tahtalı mevkine, üçüncü gün Tahtalı mevkiinden Eğni Kamp Alanına, son gün de ise Eğni’den, Posyağbasan Yaylasına pedal çevrilecek.

Festivale 25 ilden yaklaşık 120 bisikletçi katılıyor.

28 Ağu 2023 - 12:51 Adana- Kültür & Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak 5 Ocak Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan 5 Ocak Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler 5 Ocak Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı 5 Ocak Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.