Simav Turizm ve Ticaret Panayırında Narko Nokta etkinliği

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri Simav Geleneksel Turizm ve Ticaret Panayırında etkinlik düzenledi.

Haber albümü için resme tıklayın

Kütahya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBİM Büro Amirliği bilgilendirme faaliyetleri çerçevesinde Geleneksel Simav Turizm ve Ticaret Panayırında kurulan stantta 700 Kişiye Uyuma aplikasyonu bilgilendirmesi ve "En İyi Narkotik Polisi Anne" broşürü dağıtımı yapıldı.

İsmail Altunsaray konseri öncesinde sahneden yaklaşık 3 bin kişinin bulunduğu kalabalığa aile ve arkadaşlığın önemini anlatan sunum ile sahnede Uyuma Projesi tanıtımı yapılıp, farkındalık oluşturuldu.

27 Ağu 2023 - 22:48 Kütahya- Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak 5 Ocak Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan 5 Ocak Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler 5 Ocak Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı 5 Ocak Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.