Bayraklılı öğrencilerin YKS başarısı

Bayraklı Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi, bu yıl da onlarca öğrencinin hayallerindeki üniversiteleri kazanmasını sağladı. ODTÜ’nün yanı sıra, İstanbul Teknik Üniversitesi, Marmara, Gazi ve Hacettepe başta olmak üzere nitelikli üniversitelerde okumaya hak kazanan öğrenciler, Bayraklı Belediyesine teşekkür etti.

Büyütmek için resme tıklayın

Eğitim alanındaki yatırımları ve öğrencilere destekleriyle örnek olan Bayraklı Belediyesinde Sosyal Etkinlik Merkezi aracılığıyla ücretsiz eğitim alan öğrencilerden

113’ü YKS yerleştirme sonuçlarına göre hayallerindeki üniversitelerde eğitim alma hakkı kazandı. Bu çerçevede 65 öğrenci lisans, 48 öğrenci ön lisans programlarına yerleşti. Türkiye genelinde nitelikli üniversiteleri kazanma başarısını gösteren öğrenciler, ODTÜ, Hacettepe, Marmara, İTÜ, Gazi ve Dokuz Eylül üniversiteleri gibi nitelikli üniversitelerin tıp, hukuk, diş hekimliği, mühendislik, mimarlık, eczacılık, veterinerlik, hemşirelik gibi bölümlerini ve eğitim fakültelerini tercih etti.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “4 yıldır anaokulundan üniversiteye kadar eğitim başarımızı artıracak modeller üzerinde çalışıyor, öğrencilerimiz ve eğitmenlerimiz arasında motivasyonu geliştiriyoruz. Öğrencilerimizin ODTÜ, İTÜ, Gazi, Hacettepe gibi nitelikli üniversitelere yerleştiğini görünce doğru işler yaptığımızı anlayabiliyoruz. Bayraklı’nın çocukları geleceğin aydınları olacak ve yarınları onlar aydınlatacak. Bayraklı’da kimse hiçbir şartta eğitimden mahrum kalmasın diye mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

27 Ağu 2023 - 15:32 İzmir- Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak 5 Ocak Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan 5 Ocak Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler 5 Ocak Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı 5 Ocak Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.